beplantingsadvies aan huis

 

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van beplanting voor uw nieuwe tuin of wenst u de beplanting in de bestaande tuin aan te passen, dan is een beplantingsadvies aan huis misschien een goede optie. Max of Anneke komt dan bij u thuis en bespreekt ter plekke de aanwezige beplanting en mogelijkheden om de beplanting te verbeteren of te vernieuwen.
Tijdens het bezoek gaan we samen de tuin door en bespreken we de mogelijkheden. We hebben dan ook aandacht voor plan van aanpak, tips voor de uitvoering, de grondverbetering en wat er zoal bij komt kijken om een beplanting succesvol te maken.

Een Beplantingsadvies aan huis duurt minimaal een uur en is bij u thuis. Een afspraak maken kan eenvoudig via e-mail, zie bij Contact

Wat hebben wij nodig ?

I.v.m. een goede voorbereiding vragen wij u vooraf een wensenlijst in te vullen en een aantal foto’s van de tuin en de aanwezige beplanting toe te sturen. Daarbij graag ook een plattegrond met de juiste maten van de borders (de te beplanten delen van de tuin) en per border aangegeven de hoeveelheid uren zonlicht. Des te sneller kunnen we aan de slag tijdens de adviesafspraak. 

Kosten

Een uur beplantingsadvies bij u thuis kost € 115,00 (2022). Extra tijd nodig? De kosten hiervoor bedragen € 27,50,- per extra kwartier. Binnen een straal van 10 km vanaf Amersfoort worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten spreken wij van tevoren een reiskostenvergoeding af.

Na deze afspraak ontvangt u een overzicht van de planten die geschikt zijn voor uw tuin, per plantvak aangegeven. Indien gewenst en tegen extra kosten kan dit aangevuld worden met een foto-overzicht van de planten.

Een dergelijk beplantingsadvies vormt een goede basis voor verdere uitwerking naar een beplantingsplan. In overleg en tegen meerprijs is het mogelijk om het beplantingsadvies verder uit te laten werken naar een definitief beplantingsplan. Houd hierbij wel rekening met een wachttijd.