Tuinontwerp-aan-huis

Heeft u plannen voor een nieuwe tuin of aanpassing van de bestaande tuin, behoefte aan informatie en hulp bij het toepassen van klimaatvriendelijke maatregelen in de tuin en is het moeilijk dit te vertalen naar een goed tuinontwerp?  Dan is onze service Tuinontwerp-aan-huis misschien een goed idee. 
Een afspraak voor deze tuinontwerpservice duurt minimaal een uur en is bij u thuis, dit kan meestal op redelijk kort termijn gerealiseerd worden.
I.v.m. een goede voorbereiding vragen wij u vooraf een vragen- en wensenlijst in te vullen en wat foto’s van de tuin toe te sturen, evenals een plattegrond met de maten van de tuin. Des te sneller kunnen we aan de slag tijdens de schetsafspraak. Aan het eind van de schetsafspraak ontvangt u een goede opzet voor een tuinontwerp voor uw tuin met daarbij tips en adviezen m.b.t. inpassen van klimaatvriendelijke maatregelen, keuze van harde materialen etc. Wenst u liever een advies op het gebied van beplanting, geef dit dan duidelijk van tevoren aan.


Kosten

Een uur ontwerpservice kost € 95,00 . Extra tijd nodig? De kosten hiervoor bedragen € 20,- per extra kwartier. Binnen een straal van 10 km vanaf Amersfoort worden geen reiskosten berekend.

 

OM VERSPREIDING VAN CORONA TE VOORKOMEN BIEDEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN TUINONTWERP-AAN-HUIS SERVICE, ALS GOED ALTERNATIEF IS ER NU DE MOGELIJKHEID VOOR EEN ONLINE SCHETSSERVICE OF BEPLANTINGSADVIES 

 

Kosten

De kosten bedragen € 150,- voor een tuinontwerpschets of beplantingsadvies online, voor tuinen tot max. 120 m2. U krijgt de schets of het advies zowel digitaal als per post thuis gestuurd.

 

Wat hebben we nodig?

Een plattegrond op maat. Op de plattegrond dient aangegeven te worden waar het noorden ligt. In geval van een beplantingsadvies graag aangeven waar de plantvakken zich bevinden, de afmetingen van deze plantvakken en de hoeveelheid zon per plantvak. I.v.m. een goede voorbereiding vragen wij u vooraf een vragen- en wensenlijst in te vullen en een aantal duidelijke foto’s van de tuin en de plantvakken toe te sturen. 

Na een aanbetaling van € 50,- en ontvangst van de benodigde informatie wordt binnen afgesproken termijn gestart met de schets of het advies, de levertijd bedraagt ca. drie weken.

 

De tuinontwerpschets vormt een goede basis voor verdere uitwerking van uw tuinplannen, bijv. richting uitvoerend hovenier.

In overleg en tegen meerprijs is het mogelijk om de tuinschets verder uit te laten werken naar een definitief tuinontwerp.

Tip: op kadastralekaart.com kunt u tegen betaling een kadastrale kaart met maatvoering downloaden. Voor uzelf fijn om te hebben en voor ons prettig om mee te werken.