Tuinontwerp-aan-huis

Heeft u plannen voor een nieuwe tuin of aanpassing van de bestaande tuin, behoefte aan informatie en hulp bij het toepassen van klimaatvriendelijke maatregelen in de tuin en is het moeilijk dit te vertalen naar een goed tuinontwerp?  Dan is onze service Tuinontwerp-aan-huis misschien een goed idee. 
Een afspraak voor deze tuinontwerpservice duurt minimaal een uur en is bij u thuis, dit kan meestal op redelijk kort termijn gerealiseerd worden.
I.v.m. een goede voorbereiding vragen wij u vooraf een vragen- en wensenlijst in te vullen en wat foto’s van de tuin toe te sturen, evenals een plattegrond met de maten van de tuin. Des te sneller kunnen we aan de slag tijdens de schetsafspraak. Aan het eind van de schetsafspraak ontvangt u een goede opzet voor een tuinontwerp voor uw tuin met daarbij tips en adviezen m.b.t. inpassen van klimaatvriendelijke maatregelen, keuze van harde materialen etc. Wenst u liever een advies op het gebied van beplanting, geef dit dan duidelijk van tevoren aan.


Kosten

Een uur ontwerpservice kost € 95,00 . Extra tijd nodig? De kosten hiervoor bedragen € 20,- per extra kwartier. Binnen een straal van 10 km vanaf Amersfoort worden geen reiskosten berekend.