Tuinontwerp aan huis

Tuinontwerp online

Heeft u behoefte aan informatie en hulp bij het toepassen van klimaatvriendelijke maatregelen in de tuin? Of wilt u een nieuwe tuin geheel inrichten, of bestaande tuin aanpassen, en blijkt het moeilijk hiervoor een goed tuinontwerp te maken?  Dan is onze formule Tuinontwerp aan huis wellicht een goede optie! Een ervaren tuindeskundige komt dan bij u thuis en schetst ter plekke originele en praktische mogelijkheden.

Tuinontwerp aan huis duurt in principe een uur en is bij u thuis. Een afspraak maken kan eenvoudig via e-mail, zie bij Contact

Wat hebben wij nodig ?

I.v.m. een goede voorbereiding vragen wij u vooraf een wensenlijst in te vullen en foto’s van de tuin toe te sturen, evenals een plattegrond met de maten van de tuin. Des te sneller kunnen we aan de slag tijdens de schetsafspraak. 
Bij het schetsen hebben wij een plattegrond op schaal nodig! Bij voorkeur 1:50 of 1:100. Komt u hier niet uit, dan graag even overleg. 
NB: Op de plattegrond dient aangegeven te worden waar het noorden ligt (noordpijl).

Kosten

Een uur ontwerpservice bij u thuis kost € 115,00 (2022). Extra tijd nodig? De kosten hiervoor bedragen € 27,50,- per extra kwartier. Binnen een straal van 10 km vanaf Amersfoort worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten spreken wij van tevoren een reiskostenvergoeding af.

Aan het eind van de schetsafspraak ontvangt u een tekening van uw nieuwe tuin, met daarbij tips en adviezen over inpassen van klimaatvriendelijke maatregelen, keuze van materialen etc.
Wenst u liever een Beplantingsadvies aan huis, klik dan hier.

 

Een tuinontwerpschets vormt een goede basis voor verdere uitwerking van uw tuinplannen, bijvoorbeeld richting uitvoerend hovenier.

In overleg en tegen meerprijs is het mogelijk om de tuinschets verder uit te laten werken naar een definitief tuinontwerp. Houd hierbij wel rekening met een wachttijd.

 

Tip: op www.kadastralekaart.com kunt u tegen betaling een kadastrale kaart met maatvoering downloaden. Voor uzelf fijn om te hebben en voor ons prettig om mee te werken.

Spreekt onze formule u aan maar heeft u nog vragen? Wij beantwoorden die graag.