Tuinontwerp-aan-huis

Tuinontwerp online

Heeft u behoefte aan informatie en hulp bij het toepassen van klimaatvriendelijke maatregelen in de tuin? Of wilt u een nieuwe tuin geheel inrichten, of bestaande tuin aanpassen, en blijkt het moeilijk hiervoor een goed tuinontwerp te maken?  Dan is onze formule Tuinontwerp-aan-huis wellicht een goede optie! Een ervaren tuindeskundige komt dan bij u thuis en schetst ter plekke originele en praktische mogelijkheden.

Tuinontwerp-aan-huis duurt in principe een uur en is bij u thuis. 
Een afspraak maken kan eenvoudig via e-mail, zie bij Contact

Wat hebben wij nodig bij een schets- of beplantingsadvies?

I.v.m. een goede voorbereiding vragen wij u vooraf een wensenlijst in te vullen en foto’s van de tuin toe te sturen, evenals een plattegrond met de maten van de tuin. Des te sneller kunnen we aan de slag tijdens de schetsafspraak. 
Bij het schetsen hebben wij een plattegrond op schaal nodig! Bij voorkeur 1:50 of 1:100. Komt u hier niet uit, dan graag even overleg. 
NB: Op de plattegrond dient aangegeven te worden waar het noorden ligt (noordpijl).

Kosten

Een uur ontwerpservice bij u thuis kost € 110,00 . Extra tijd nodig? De kosten hiervoor bedragen € 25,- per extra kwartier. Binnen een straal van 10 km vanaf Amersfoort worden geen reiskosten berekend. Daarbuiten spreken wij van tevoren een reiskostenvergoeding af.

Aan het eind van de schetsafspraak ontvangt u een tekening van uw nieuwe tuin, met daarbij tips en adviezen over inpassen van klimaatvriendelijke maatregelen, keuze van materialen etc.
Wenst u liever een advies op het gebied van beplanting, geef dit dan vantevoren aan.


Tuinontwerp-online

Om verspreiding van corona te voorkomen bieden wij als alternatief de mogelijkheid van een online schets- of beplantingsadvies: Tuinontwerp-online. Hierbij heeft u een ervaren tuindeskundige op afstand tot uw beschikking. 

 

Kosten Tuinontwerp-online

De kosten voor een ontwerpschets of beplantingsadvies online bedragen € 175,-. Dit geldt voor tuinen tot 90 m2. Heeft u een royalere tuin, vraag dan naar de mogelijkheden. 
U ontvangt de schets of het advies digitaal. Per post kan ook (+ € 10).


Wat hebben wij nodig bij een online schets- of beplantingsadvies?

In principe hetzelfde als bij een Tuinontwerp-aan-huis, zie hierboven. In geval van een beplantingsadvies graag aangeven waar de plantvakken zich bevinden, de afmetingen van deze plantvakken en de hoeveelheid zon per plantvak. Foto’s van de tuin en de plantvakken zijn bij online werken extra belangrijk, omdat wij niet bij u naar buiten kunnen kijken.

 

Start Tuinontwerp-online

Na een aanbetaling van € 75,- en ontvangst van de benodigde informatie wordt binnen afgesproken termijn gestart met de schets of het advies. 


In overleg en tegen meerprijs is het mogelijk om de tuinschets verder uit te laten werken naar een definitief tuinontwerp.

Schetsservice Tuinontwerp-aan-huis
Schetsservice Tuinontwerp aan huis voortuin met wadi

Een tuinontwerpschets vormt een goede basis voor verdere uitwerking van uw tuinplannen, bijvoorbeeld richting uitvoerend hovenier.

Tip: op www.kadastralekaart.com kunt u tegen betaling een kadastrale kaart met maatvoering downloaden. Voor uzelf fijn om te hebben en voor ons prettig om mee te werken.

Spreekt onze formule u aan maar heeft u nog vragen? Wij beantwoorden die graag.

En: naast deze eigentijdse tuinontwerpmethoden kunt u bij ons uiteraard ook nog gewoon terecht voor een 'old school' tuinontwerp of beplantingsplan.